BESTRATINGSMATERIAAL

Bestratingsmateriaal 

Sinds begin maart zijn wij leverancier van bestratingsmaterialen voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zien dit als een goede aanvulling op onze werkzaamheden, Zo hebben wij alles in huis voor een geslaagd resultaat en u een zorg minder.

Sierbestrating

Op het gebied van sierbestrating hebben wij een ruime keuze van de laatste mode en trends, gaat het nou om een  betonklinker of een mooie terrastegel wij leveren het. Voor een gedegen advies staan wij u terzijde,  Mocht u de aanleg niet zelf willen doen dan kunnen wij dat ook voor u realiseren.

Agrarische betonproducten

Ook voor de agrarische markt hebben wij een breed leverings programma, hieronder een overzicht van de verschillende producten.

Betonplaten

Geschikt voor diverse doeleinden. Al of niet voorzien van toplaag tegen invreten door mais of kuilsappen. Onbewapende platen voor hoge aslastgaranties op zandgrond, of zwaarbewapende platen voor extreme aslasten op een slappe ondergrond. Kortom: voor iedere toepassing een plaat.

Denk daar bij aan:

  • Erfverharding - kavelpaden
  • Bouwstraten
  • Kuilwanden tegen een zandwal
  • Vloeren voor kuilplaten
  • Verharding van industrie en bedrijfsterreinen

Betonklinkers

De traditionele betonstraatsteen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes en leverbaar in een breed scala aan kleuren. Zeer geschikt op plaatsen 'als het oog ook wat wil'  zoals toegangswegen, terrassen e.d.

H profielstenen

De uitgelezen steen voor gebruik in kavelpaden, kuilplaten en erfverharding. door z'n pasvorm zeer geschikt voor het zwaardere werk. Geen kantopsluiting nodig.

Sleufsilowanden

Kuilvoer en mais zijn zulke hoogwaardige producten dat een prefecte opslag gewenst is. Er zijn wanden te leveren voor de aanleg van een nieuwe silo of voor plaatsing naast een bestaande silo of voor plaatsing naast een bestaande kuiplaat. verkrijgbaar in diverse hoogtes (1.25 - 1,50 - 1,75 - 2,00) Als extra service zijn de wanden direct vanaf auto te plaatsen.

Keerwanden

Keerwanden als wand voor vastemestopslag of voor opslag van bijproducten. Leverbaar in diverse hoogtes met of zonder hoekoplossing.

Hieronder nog een overzicht van diverse andere produten

  • Betontegels
  • Grasbetontegels
  • Betonbanden
  • Levering Zand en Grond

 

Een telefoontje naar ons is voldoende om een geheel vrijblijvend advies of offerte te krijgen.