Het begin van ons bedrijf gaat terug naar 1952 waar Klaas van de Put bij het ouderlijk huis aan de tempelweg in Elburg begint met het rijden van melk van de boer naar de melk fabriek

Historie

In 1962 is het bedrijf verhuisd naar de huidig locatie aan de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde het bedrijf was toen werkzaam als loonploeg, zaag- en Transportbedrijf. In de loop van de jaren werd het werk in de agrarische sector en grondwerk constant uitgebreid. In 1983 werd met zoon G J van de Put een vof gevormd in 2003 heeft hij het bedrijf geheel overgenomen.

Sinds 2012 zit zoon Lambert ook bij de vof in en samen hopen zij u nog vele jaren van dienst te zijn. 

Certificeringen

VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd; VCA staat voor Veiligheid,Gezondheid en Milieu Cheklist aannemers, maar het is veel meer. Vca is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoest en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

VKL

VoedselKwaliteit Loonwerk gecertificeerd. Dit betekend dat door ons uitgevoerd loonwerk voldoet aan gestelde voedselveiligheidseisen. Om dit certificaat te behouden vind er een jaarlijkse inspectie plaats. 

Cumela

Wij zijn aangesloten bij cumela nederland.

5.jpg